Tangon hurmaa ja villiä menoa Ruotsinlaivalla

Teksti ja kuvat Marja-Liisa Kinturi

Vaikka aurinko välillä uhmaakin syyssateita, pimenevien iltojen vastapainoksi tekee hyvää irtautua hetkeksi arkihuolista ja heittäytyä vaikkapa tangon huumaan.

Takuulla, mutta miten!? Matka, vaikka lyhytkin, Välimerelle tai Karibialle olisi tietysti kiva, mutta…?!

Jos aika ja/tai kukkaro ei salli kaukomatkoja, vauhdikkaisiin latino-tunnelmiin voi syys-lokakuussa (2023) heittäytyä parin päivän ajaksi mukavasti keinuvalla risteilyllä länsinaapuriin.

Ruotsinlaivat ovat perinteisesti panostaneet reittimatkojensa viihtyvyyteen. Nyt Silja Serenade keinuttaa vieraitaan latinomusiikin ja argentiinalaisen tangon tahdissa, ja laivan keittiö tarjoilee Grand Buffet -ravintolan perinteisten herkkujen lisäksi erillisessä latino-teemapöydässään niin tacoja, churroja – haluttaessa pehmeään suklaakastikkeeseen dipattuina – kuin lukemattomia muitakin eksoottisia latinoherkkuja. (Varoitus: Kokemus osoitti, että pehmeään suklaakastikkeeseen dipatut churrot tiputtelevat kastiketta helposti myös rinnuksille! Mutta pikkujuttu, ovat ne vaan niin herkullisia!)

Vieraita viihdyttää mennen–tullen laivan yökerhossa tunnettu tangotähti Marcos Ayala tanssiryhmineen. Kerrassaan villiä menoa!

Loppunäytös.
Marja-Liisa Kinturi

Marja-Liisa Kinturi

Julkaisijan tiedot

Marko Holmström

Marko Holmström

IT-moniosaaja.

close chatgpt icon
ChatGPT

Enter your request.